Gode grunde

Vi synes selvfølgelig, der er rigtig mange gode grunde til at vælge Vejle Brand som dit forsikringsselskab. Men hvis du ikke har tid til at høre på – eller læse om dem alle sammen – har vi samlet seks af de allerbedste grunde lige her.
Derfor skal du være kunde hos Vejle Brand:

Hurtig og personlig betjening
Tager dit forsikringsselskab dig personligt?

Det gør vi. Vi gemmer ikke vores medarbejdere ad vejen bag snørklede selvbetjeningsløsninger og lange telefonkøer. Vi tager telefonen, når du ringer, og vi sætter os ned over for dig, hvis du hellere vil det. Hurtigt og personligt. Let og ligetil.

Ikke bare et nummer i køen
Har dit forsikringsselskab en god køkultur?

Det har vi ikke. Vi har faktisk slet ikke nogen. Når du ringer til os, skal du hverken taste cpr.nr. eller vente som et nummer i køen. Her er det et rigtigt menneske, der tager telefonen, og hjælper dig med det, du ringer om. Hurtigt og personligt. Let og ligetil.

Lokalt forankrede priser
Kender dit forsikringsselskab forskel på Nørremarken og Nørrebro?

Skal et uheld i Brønshøj koste penge i Bredballe?
Selvfølgelig skal det ikke det. Med et lokalt forsikringsselskab er præmierne fastsat efter forholdene i vores område, fordi de skal dække de skader, der sker her. Der er jo forskel på Nørremarken og Nørrebro.

Assurandører, der kan komme ud til dig
Hvor mange filialer har dit forsikringsselskab?

Vi har flere tusinde. Vores assurandører har nemlig deres daglige gang hjemme hos vores kunder, fordi vi vil være der for dig, når du har brug for det. Og der, hvor det passer dig.

Et hovedkontor i Vejle, hvor du kan få råd og vejledning
Hvor har dit forsikringsselskab hovedkontor?

Måske ved du det ikke. Måske er du ligeglad. Men det er vores kunder ikke. De synes det er trygt og godt at have et forsikringsselskab, som har hovedkontor i deres område. Og endda et hovedkontor, hvor de altid er velkomne til at hente råd, vejledning og en kop kaffe.

Ejet af vores kunder
– derfor bruges pengene til bedre betingelser

Du kalder det dit forsikringsselskab. Men hvis er det egentlig?

Hvis du er forsikret hos os, så er det fuldstændig rigtigt. Så er det nemlig dit forsikringsselskab. Vi er ejet af vores kunder, og det har vi været i mere end 170 år. Vi har nemlig aldrig troet på, at det er meningen, at nogen skal tjene penge på forsikringer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s