Online prisberegner

Er dine forsikringer up-to-date? Du kan altid få et uforpligtende tilbud på dine forsikringer hos Vejle Brand. Vores online prisberegner er et tilbud, så du kan tjekke dine forsikringer nemt og hurtigt. Prøv vores prisberegner og se hvilken pris vi har til dig eller kontakt din lokale assurandør.

I prisberegneren kan du udfylde alle relevante informationer og straks få en beregning på dine forsikringer.
Du kan også få tilsendt tilbuddet på mail, eller du kan kontakte os pr. telefon eller mail.

Om priserne

Priserne, du har beregnet, er hentet fra vores generelle prisliste, men du kan ikke opfatte dem som et egentlig tilbud. Der kan være særlige omstændigheder, der betyder, at vi må tilbyde dig forsikringerne til en anden og måske højere pris. Der kan også være bestemte betingelser, som skal være opfyldt for at få forsikringerne. Vi ønsker at tale med alle vore kunder, inden vi udsteder policen. På den måde har du sikkerhed for, at vi har taget højde for de særlige forhold, som kan have betydning for både pris og betingelser. Det betyder, at du altid kender både betingelser og den endelige pris.

Beregn pris

Sådan bliver du helkunde

Jo flere forsikringer du samler hos os, des bedre bliver prisen.

Du kan naturligvis beregne dine forsikringer enkeltvis. Den bedste pris opnår du, hvis du samler dine forsikringer hos os. Familieforsikringen er nøglen til vores helkunderabat. I kombination med en eller flere af følgende forsikringer får du en helkunderabat:

  • Familieforsikring + bilforsikring
  • Familieforsikring + bilforsikring + ulykkesforsikring
  • Familieforsikring + bilforsikring + husforsikring + ulykkesforsikring

 

Se mere her om vores helkunderabat

Prøv beregneren og se, hvordan de forskellige kombinationer ser ud for dig. Har du andre forsikringer indtaster du dem naturligvis. Helkunderabatten bliver beregnet for alle valgte produkter.

Aldersrabat

Det kan have sine fordele at blive ældre. På din bilforsikring falder prisen, når du fylder henholdsvis 50 og 60 år. Dine øvrige private forsikringer bliver også automatisk billigere, når du fylder 60 år.

Aldersrabatten får du naturligvis i kombination med helkunderabatten.

Tjek beregneren og se, hvordan det ser ud for dig.

 

NB.
Prisberegneren er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl og forkerte priser. En beregning på Vejle Brands online beregner kan ikke antages som værende gældende. Derfor skal beregningen altid verificeres af en medarbejder hos Vejle Brand.
Du kan læse forudsætninger for onlineberegningen her >>

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s
Nyhedsbrev