Bliv ambassadør for Vejle Brand

Vi er både glade og stolte over, at vi har så mange kunder, der er rigtig godt tilfredse med Vejle Brand. Vi er endnu mere glade og stolte over, at mange af dem er så tilfredse, at de anbefaler os til familie, venner, naboer og arbejdskolleger.

Er du også godt tilfreds med Vejle Brand, og kender du nogen, der bor i eget hus, som fortjener et tip og en mulighed for også at blive kunde hos os? Så bliv ambassadørkunde og giv dem chancen. Hvis dem, du anbefaler, booker et møde med os - så får du et valgfrit gavekort på 350 kr.* som tak for tilliden – og for hjælpen.

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen herunder og sende den til os.

*Du skal være eksisterende kunde hos Vejle Brand for at blive ambassadørkunde. Kampagnen gælder kun ved henvisning af huskunder. Henvisninger er kun gældende, hvis de er indtastet i formularen nedenfor, og hvis den henviste IKKE er kunde hos Vejle Brand på tidspunktet for indtastning.

Jeg henviser følgende:

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s
Nyhedsbrev