26. september 2016

Vejle Brand g/s skifter til Nice4Net

Ved at skifte til den nye .net web-baserede brugerflade Nice4Net, tager Forsikringsselskabet Vejle Brand første skridt i sin omfattende digitaliseringsproces.

Da medarbejderne hos Vejle Brand mødte ind mandag morgen og startede computerne op, var det et nyt billede, der ventede dem. Forsikringsselskabet Vejle Brand har nemlig henover weekenden skiftet til det nye forsikringssystem Nice4Net.

Overgangen til Nice4Net er et led i den igangværende digitaliseringsproces, som forsikringsselskabet i Vejle bruger en række ressourcer på. Hos Vejle Brand g/s er det lige knap 2 år siden, de første indledende tanker omkring dette omfattende it-projekt blev sat i verden.


”En milepæl af den her karakter er rigtig vigtig. Det er et stort skridt, at vi nu går over på en opdateret Nice version” fortæller Claus Lomholdt Poulsen, direktør hos Forsikringsselskabet Vejle Brand g/s

Den nye Nice4Net platform er en såkaldt Microsoft .net platform. Den nye web-baserede brugerflade giver et kraftfuldt online-anlæg, der udnytter hele den omfattende fleksibilitet og funktionalitet omfattet i det centrale program.

Denne nye platform er en integreret web-løsning, som gør det muligt for alle Forsikringsselskabet Vejle Brand at distribuere forsikringsprodukter online. For kunderne betyder dette en mere simpel, hurtig og sikker proces.

Tilbage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s