30. april 2013

To nye i bestyrelsen

Læs om fornyelsen i bestyrelsen

Fornyelse, forbedring af produkter og kompetencer af hensyn til kunderne er hovedfokus for Forsikringsselskabet Vejle Brand i 2013. Det gælder også i bestyrelsen, som har påbegyndt en langsigtet plan for generationsskifte og løbende kompetenceudvikling. Det er i denne sammenhæng, at Maria Bloch Christensen og Erik Jensen blev nyvalgt til bestyrelsen ved generalforsamlingen den 18. april 2013.

Erik Jensen har en baggrund fra den finansielle sektor gennem godt 30 år og har i knap syv år været erhvervschef for ErhvervsForeningen for Egtved Kommune. I dag er han konsulent i Bøgetorp Business Development i Billund, hvor han hjælper virksomheder med strategiprocesser, forretningsplaner, finansiering, rekruttering af nøglemedarbejdere samt køb- og salg af virksomheder.

Maria Bloch Christensen er revisor hos Brandt Revision. Hun er uddannet Cand. Merc. Aud fra Syddansk Universitet i 2010, hun underviser i besvigelser (økonomisk kriminalitet) på samme universitet, hun er udpeget domsmand ved Vestre Landsret og er i år med i den nationale ledelse for JCI (Junior Chamber International).

"Vi er glade for at inddrage Erik Jensen og Maria Bloch Christensens kompetencer i bestræbelsen på at nå vore mål," siger bestyrelses formand Jens Sørensen, Vejle Brand.

Tilbage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s
Nyhedsbrev