02. september 2019

Spændende samarbejde med værkstedskæden Din Bilpartner

Få et hjulskifte i bytte for en forsikringsgennemgang. Sådan lyder tilbuddet til kunderne hos en række Din Bilpartner-værksteder. Vi er indgået i et spændende samarbejde med den veletablerede landsdækkende værkstedkæde Din Bilpartner, der samlet udgør et netværk af mere end 140 frie værksteder fordelt over hele landet. I samarbejdets spæde start er der dog i første omgang tale om et mere lokalt fokus, hvor udvalgte værksteder beliggende i Vejle Brands dækningsområde er involveret i kampagnen.

Som kunde vinder man dobbelt på samarbejdet, for ud over et hjulskifte får man en uforpligtende forsikringsgennemgang, der måske kan munde ud i, at man kan spare penge på sine forsikringer eller blive bedre dækket.

Der er udvalgt 13 lokale Din Bilpartnere, der alle ligger inden for Vejle Brands område. Det er med denne fordeling, at kampagnen skydes i gang, hvorefter den kontinuerligt rulles ud til flere omkringliggende værksteder inden for kæden.

Et usædvanligt samarbejde, der bygger på fælles værdier

Samarbejdet kan synes usædvanligt, men vi deler en række fælles værdier. Som forsikringsselskab er missionen hos os at tilbyde de rigtige forsikringer med de rigtige dækninger til den rigtige pris. Vi ønsker ikke at sælge forsikringer, som den enkelte kunde ikke har et reelt behov for. Ligesom vi heller ikke prioriterer at være de billigste på markedet med forsikringer, der indeholder så få dækninger, at man kan ende i en situationen, hvor man ikke kan få den nødvendige hjælp.

 

Det er præcis de samme værdier, som vores mekanikere praktiserer ude på de lokale værksteder. De ønsker heller ikke at skifte en reservedel blot for at skifte den og dermed opnå højere avance eller profit på den enkelte kunde. Medlemmerne i Din Bilpartner har et oprigtigt ønske om at skifte den rigtige reservedel på den rette tid til den rette pris, så kunden får value for money,” fortæller Brian Corydon, kædekonsulent hos Din Bilpartner.

I modsætning til mange andre forsikringsselskaber har Vejle Brand ikke et krav om, at eventuelle reparationer i forbindelse med skader på bilen skal udbedres på et autoriseret værksted. Kunderne har nemlig frit værkstedsvalg, og dét er vigtigt.

Mange beslutninger og valg af diverse ydelser træffes på baggrund af relationer, og gode langvarige relationer er vigtige hos os og vi ved, det også er vigtigt for vores kunder. Derfor vil vi aldrig diktere, hvor kunderne skal køre deres bil hen på værksted. Konceptet omkring det frie værkstedsvalg matcher derfor i særdeleshed godt ind hos den frie værkstedskæde Din Bilpartner.

 

Kunderne er allerede positive

Samarbejdet, som lige er skudt i gang, er allerede blevet taget rigtig godt imod af kunderne:

Det tegner meget positivt, og kunderne ser det nye tiltag som en sjov ide og en god service fra vores side – også selvom de så ikke vælger at blive kunde hos Vejle Brand, så har de alligevel fået gennemgået deres forsikringer og blevet bekræftet i, at den løsning de har i dag matcher deres nuværende behov. Tryghed kan man aldrig få for meget af som bilejer,” afslutter Brian Corydon med et smil.

Mere om Din Bilpartner

Din Bilpartner er Danmarks første frie værkstedskæde med mere end 140 værksteder fordelt over hele landet. Kæden blev etableret i 1985 af Dansk Bilbrancheråd, tidligere CAD. Det betyder mere end 30 års erfaring i at servicere og reparere danskernes biler.

Alle kædens værksteder arbejder ud fra Den Høje Standard – et sæt af værdier og forpligtelser, der tilsammen sikrer bilejerne den bedst mulige service. Den Høje Standard omfatter krav til alt fra uddannelse, udstyr og udseende til kundeservice, rådgivning og tilgængelighed.

Mere om Vejle Brand

Forsikringsselskabet Vejle Brand blev etableret i 1841 og er dermed ét af landets ældste forsikringsselskaber. Selskabet er og har altid været kundeejet og lokalt forankret i Vejle. Som et gensidigt selskab er Vejle Brand bygget op omkring andelstankegangen. Det betyder, at der ikke er aktionærer, som skal tilgodeses eller have udbetalt profit af overskuddet. Selskabet sætter en stolthed i at skabe tryghed for kunderne, og ”tilbagebetale” et eventuelt overskud i form af bedre forsikringsvilkår og dækninger, der tilgodeser kunderne i det lokale forsikringsselskab.

Book et møde og få næste hjulskifte gratis

Er du endnu ikke kunde hos Vejle Brand? Og har du heller ikke modtaget et tilbud fra os? Så lad os give dig en gennemgang af dine forsikringer og give dig et fordelagtigt tilbud på at blive kunde i Vejle Brand. Det koster dig ingenting, og du er ikke forpligtet til at acceptere tilbuddet - ærlig talt, det værste der kan ske, er vel egentlig, at du bliver bekræftet i, at de forsikringer, du har i dag, matcher dine behov og ikke kan gøres billigere.

Uanset, så kvitterer vi med et gratis hjulskifte på din bil hos én af de ovenstående 13 lokale Din Bilpartner-værksteder.

Tilmeld dig her >>

OBS. Kampagnen gælder ikke eksisterende kunder hos Forsikringsselskabet Vejle Brand.


Allerede kunde i Vejle Brand?

Vi sætter stor pris på vores kunder, og derfor har vi selvfølgelig også en kampagne, der tilgodeser alle jer. Nemlig vores ambassadør-koncept.
Det går i alt sin enkelthed ud på, at du som kunde henviser venner, kolleger, familie eller andre* til os. Resulterer din henvisning i et møde, så kvitterer vi med et gavekort på 350 kr.

Du kan læse meget mere om vores attraktive ambassadør-koncept her >>

Bliv ambassadør >>

 

Tilbage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s