15. april 2015

Ny i bestyrelsen

Flere kvinder i bestyrelsen hos Vejle Brand

Heidi Ziegler Bruun er nyvalgt i bestyrelsen for Forsikringsselskabet Vejle Brand og er nu tredje kvinde i selskabets bestyrelse sammen med næstformand Maria Bloch Christensen og medlem Hanne Neustrup.

Heidi Ziegler Bruun er 39 år, uddannet kemiingeniør og lægemiddelkonsulent, og arbejder som project manager ved Gumlink. Her sidder hun også i bestyrelsen som medarbejderrepræsentant.

Privat bor Heidi med sin mand og to børn i Vejle, og familien har længe været loyale forsikringskunder i Vejle Brand. "Jeg glæder mig til opgaven og til at få et større indblik i og medansvar for den strategiske udvikling af forretningen," siger Heidi Ziegler Bruun. Med valget udvides bestyrelsen til 10 personer, og det er en del af en langsigtet plan for generationsskifte, kompetenceløft og øget diversitet i bestyrelsen. De kommende år vil afgang fra bestyrelsen ikke medføre nyvalg, før bestyrelsen igen er på syv medlemmer.

Formand Jens Sørensen blev ligesom Jakob Tornvig genvalgt på generalforsamlingen i april 2014.

Tilbage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s