29. juni 2015

Gode råd til festivaldeltagere

Skal du på festival i løbet af sommeren? Det skal tyven måske også - så få gode råd til hvordan du undgår at blive bestjålet, mens du er til festival.

Flere og flere festivalgæster får hvert år stjålet deres pung, telefon eller andre værdifulde ting. En tætpakket menneskemængde foran en scene er lige noget for lommetyve. Også halvtomme teltpladser under koncerterne er et paradis for tyve. Derfor er det vigtigt, at man passer godt på sine ting.
Forsikringsoplysningen har opstillet tre gode råd til festivaldeltagerne:

1: Lad de dyre ting blive hjemme:

Tag kun de mest nødvendige ting med og gå uden om dyre ting som kamera, smykker og nye gadgets, når du pakker. Hvis du har en ældre telefon liggende, så tag den med i stedet for din smartphone, der er i høj kurs blandt tyvene.

2: Hav penge og andre værdier på dig

Du har selv et ansvar for, hvor og hvordan du opbevarer dine ting. Efterlad ikke dyre ting i teltet, og sørg altid for at have dine penge og andre ting af værdi tæt på kroppen.
Kontanter og smykker er ikke dækket af indboforsikringen, hverken ved tyveri fra teltet eller ved lommetyveri, med mindre du ser tyveriet ske og råber op. Det er derfor en god ide at begrænse mængden af kontanter, og bruge f. eks. dankort i stedet. Når du forlader dit telt, så sørg for, at der ikke er noget, der er værd at stjæle.

3: Der skal lås på teltet

Indboforsikringen dækker kun, hvis teltet er aflåst, og der er synlige tegn på, at teltet er brudt op. Ved at sætte f.eks. en lille hængelås på, skal tyven skaffe sig adgang på anden - og mere synlig - vis, og så dækker forsikringen.

Tilbage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s