Nyheder

Læs om de ændringer vi laver for at forbedrer forsikringerne, eller læs om gode råd til at spare penge og forbygge skader. Nyhederne bliver også sendt ud i nyhedsbrevet, så hvis du ikke allerede får tilsendt nyhedsbrevet direkte i din mailboks, så tilmeld dig på forsiden.
1 2 3 4
11. november 2019 Terrorforsikringsordning

Den 1. juli 2019 trådte en ny terrorforsikringsordning i kraft - den afløser den hidtidige terrorforsikringspool.

Læs mere
08. november 2019 Strikkeklubben i Grindsted

Elly Sørensen, mangeårig kunde i Vejle Brand, er en af de 20 strikkedamer, som strikker varmt tøj og tæpper til hjemløse på landets herberger. Strikkeklubben har til januar eksisteret i syv år, og tilsammen har de strikket langt over 1000 par sokker og meget meget andet, der kan hjælpe hjemløse med at holde varmen i de kolde vintermåneder.

Læs mere
11. oktober 2019 Voldsomme vandmængder - giver risiko for oversvømmelse

Det er meget vigtigt at reagere hurtigt, når der kommer voldsomme vandmængder, og vandet bliver ved med at stige.
Ellers risikerer du at få alvorlige vandskader, der kan danne fugt og udvikle sig til skimmelsvamp på kort tid. Sørg også for at kontakte forsikringsselskabet eller skadeservice (uden for Vejle Brands normale åbningstid), med det samme, hvis du opdager en vandskade i hjemmet.

Læs mere
23. september 2019 Når syd, sol og sommer bliver til kaos, kritik og konkursbegæring

Det britiske rejseselskab Thomas Cook, der er verdens ældste flyselskab, har i 178 år transporteret gæster til forskellige feriedestinationer rundt omkring i hele verden, er mandag den 23. september 2019 gået i betalingsstandsning og har som følge heraf ansøgt om konkurs.

Selvom der er tale om et britisk selskab, kan situationen også have stor betydning for dig som dansk passager, da selskabet ejer det danske rejsebureau Spies. I øjeblikket afventer 600.000 rejsende passagerer på verdensplan en løsning for at komme hjem.

Læs mere
12. september 2019 Vejle Brand prioriterer din ret til eget valg

Hos Vejle Brand vægter vi tillid højt – vi stoler på vores kunder, og vores kunder kan stole på os som deres lokale forsikringsselskab. Det gælder i alle henseender, og det gælder i særdeleshed også ved skader, hvor du som kunde skal føle dig tryg ved, at vi altid træffer den rigtige beslutning, baseret på et faktuelt korrekt grundlag. Derfor er det også vigtigt for os, at du som kunde selv er med til at bestemme, hvem der skal give disse data til os.

Læs mere
02. september 2019 Spændende samarbejde med værkstedskæden Din Bilpartner

Få et hjulskifte i bytte for en forsikringsgennemgang. Sådan lyder tilbuddet til kunderne hos en række Din Bilpartner-værksteder. Vi er indgået i et spændende samarbejde med den veletablerede landsdækkende værkstedkæde Din Bilpartner, der samlet udgør et netværk af mere end 140 frie værksteder fordelt over hele landet. I samarbejdets spæde start er der dog i første omgang tale om et mere lokalt fokus, hvor udvalgte værksteder beliggende i Vejle Brands dækningsområde er involveret i kampagnen.

Læs mere
19. juni 2019 Sådan gør du ved skybrud

Det er meget vigtigt at reagere hurtigt på vandskader efter skybrud, da du ellers risikerer fugtskader, som kan udvikle sig til skimmelsvamp på kort tid. Sørg også for at kontakte forsikringsselskabet eller skadeservice, hvis det er uden for normal åbningstid, med det samme, hvis du opdager en vandskade i hjemmet.

Læs mere
01. februar 2019 Tag indboforsikringen med på skiferien

Det lyder tosset. Men det er faktisk meget vigtigt at have en indboforsikring med på skiferie. Her mener vi ikke kun, hvis du skulle få ubudne gæster hjemme, mens du er afsted. Vi mener bogstavelig talt, at du skal have din indboforsikring MED på skiferien. Hvad vi helt præcist mener, kan du læse mere om her.

Læs mere
01. november 2018 Garantifondsbidrag 2019

VIGTIG information om garantifondsbidrag 2019

Læs mere
10. januar 2018 Fødsel og sundhedsforsikring

Tiden som nybagte forældre er for mange den lykkeligste tid i livet. Mens det eneste man optages af, er det lille ny vidunders første smil, pludren og finurlige væsen, går tiden i stå, og man trives fortrinligt i den lyserøde barselsboble. Men for nogen er livet som nybagt forælder ikke som forventet og kan medføre psykiske konsekvenser – her er der hjælp at hente hos forsikringsselskabet Vejle Brand.

Læs mere
1 2 3 4
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s
Nyhedsbrev