Nyheder

Læs om de ændringer vi laver for at forbedrer forsikringerne, eller læs om gode råd til at spare penge og forbygge skader. Nyhederne bliver også sendt ud i nyhedsbrevet, så hvis du ikke allerede får tilsendt nyhedsbrevet direkte i din mailboks, så tilmeld dig på forsiden.
1 2 3 4 5
04. september 2020 Elløbehjul

Hvordan er det nu lige med forsikring og el-løbehjul? Dét har vi lavet en ganske kort opsummering af her.

Læs mere
 
03. september 2020 Corona
Læs mere
21. april 2020 Forholdsregler ved Corona

Hos Vejle Brand er det afgørende for os at passe på dig og dine. Det afspejler sig i vores enkelte forsikringer – men det gør sig også gældende ifbm. vores fysiske kontakt under og efter corona.

Læs mere
01. april 2020 Generalforsamling 2020

Torsdag den 23. april 2020 kl. 17.30 afholder Vejle Brand g/s generalforsamling.

Læs mere
03. februar 2020 Brexit

Vejle Brand dækker alle rejser til Storbritannien i hele 2020 på vores standard EU-rejseforsikring!

Læs mere
24. januar 2020 Brevet fra en skiturist

Henrik, der til dagligt arbejder som IT-arkitekt og bor med sin familie i Vejle, tager hvert år ned til de sneklædte pister i Østrig. Det er en fast tradion, som hele familien glæder sig til hvert år. Og hvert år bliver der bygget flere og flere skønne og sjove minder ovenpå - men denne gang blev det anderledes. Her kan du læse hans beretning.

Læs mere
11. november 2019 Terrorforsikringsordning

Den 1. juli 2019 trådte en ny terrorforsikringsordning i kraft - den afløser den hidtidige terrorforsikringspool.

Læs mere
08. november 2019 Strikkeklubben i Grindsted

Elly Sørensen, mangeårig kunde i Vejle Brand, er en af de 20 strikkedamer, som strikker varmt tøj og tæpper til hjemløse på landets herberger. Strikkeklubben har til januar eksisteret i syv år, og tilsammen har de strikket langt over 1000 par sokker og meget meget andet, der kan hjælpe hjemløse med at holde varmen i de kolde vintermåneder.

Læs mere
11. oktober 2019 Voldsomme vandmængder - giver risiko for oversvømmelse

Det er meget vigtigt at reagere hurtigt, når der kommer voldsomme vandmængder, og vandet bliver ved med at stige.
Ellers risikerer du at få alvorlige vandskader, der kan danne fugt og udvikle sig til skimmelsvamp på kort tid. Sørg også for at kontakte forsikringsselskabet eller skadeservice (uden for Vejle Brands normale åbningstid), med det samme, hvis du opdager en vandskade i hjemmet.

Læs mere
23. september 2019 Når syd, sol og sommer bliver til kaos, kritik og konkursbegæring

Det britiske rejseselskab Thomas Cook, der er verdens ældste flyselskab, har i 178 år transporteret gæster til forskellige feriedestinationer rundt omkring i hele verden, er mandag den 23. september 2019 gået i betalingsstandsning og har som følge heraf ansøgt om konkurs.

Selvom der er tale om et britisk selskab, kan situationen også have stor betydning for dig som dansk passager, da selskabet ejer det danske rejsebureau Spies. I øjeblikket afventer 600.000 rejsende passagerer på verdensplan en løsning for at komme hjem.

Læs mere
1 2 3 4 5
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s