Nyheder

Læs om de ændringer vi laver for at forbedrer forsikringerne, eller læs om gode råd til at spare penge og forbygge skader. Nyhederne bliver også sendt ud i nyhedsbrevet, så hvis du ikke allerede får tilsendt nyhedsbrevet direkte i din mailboks, så tilmeld dig på forsiden.
1 2 3
19. juni 2019 Sådan gør du ved skybrud

Det er meget vigtigt at reagere hurtigt på vandskader efter skybrud, da du ellers risikerer fugtskader, som kan udvikle sig til skimmelsvamp på kort tid. Sørg også for at kontakte forsikringsselskabet eller skadeservice, hvis det er uden for normal åbningstid, med det samme, hvis du opdager en vandskade i hjemmet.

Læs mere
01. februar 2019 Tag indboforsikringen med på skiferien

Det lyder tosset. Men det er faktisk meget vigtigt at have en indboforsikring med på skiferie. Her mener vi ikke kun, hvis du skulle få ubudne gæster hjemme, mens du er afsted. Vi mener bogstavelig talt, at du skal have din indboforsikring MED på skiferien. Hvad vi helt præcist mener, kan du læse mere om her.

Læs mere
01. november 2018 Garantifondsbidrag 2019

VIGTIG information om garantifondsbidrag 2019

Læs mere
10. januar 2018 Fødsel og sundhedsforsikring

Tiden som nybagte forældre er for mange den lykkeligste tid i livet. Mens det eneste man optages af, er det lille ny vidunders første smil, pludren og finurlige væsen, går tiden i stå, og man trives fortrinligt i den lyserøde barselsboble. Men for nogen er livet som nybagt forælder ikke som forventet og kan medføre psykiske konsekvenser – her er der hjælp at hente hos forsikringsselskabet Vejle Brand.

Læs mere
28. juli 2017 Anmeld skader via Min Side

Forsikringsselskabet Vejle Brand kan nu tilbyder privatkunderne at anmelde skader online via Min Side.

Læs mere
13. marts 2017 Frisen hos Vejle Brand

Ikke mange ved det, men utrolig mange vejlensere passerer hver dag et stykke ægte lokalhistorisk kulturarv på vej til eller fra arbejde, institution, shoppingtur, familiebesøg eller af hvilken som helst årsag man nu begiver sig forbi Vejles historiske bygning ”Gormsgaard”, der ligger placeret på hjørnet af Skovgade og Gormsgade i hjertet af Vejle.

Læs mere
08. marts 2017 Sidste chance for at købe ny ejerskifteforsikring hvis du var kunde hos Husejernes Forsikring

Det gik ud over rigtig mange danskere, da Husejernes Forsikringsagentur gik konkurs. Mange stod nu tilbage uden en ejerskifteforsikring. Var du en af dem - så er det snart sidste chance for at købe en ny i et andet selskab. Har du haft skader? Så skal disse også anmeldes senest den 31. marts 2017.

Læs mere
02. marts 2017 Vejlemessen 2017

I weekenden d. 4.-5. marts byder Vejle Brand velkommen på Forbruger- og Boligmessen 2017, der afholdes i DGI Huset Vejle.
Messen har åben lørdag og søndag - begge dage mellem kl. 10-16

Læs mere
05. januar 2017 Stormrådet erklærer stormflod

Stormrådet har d. 5. januar 2017 erklæret stormflod i dele af Danmark som følge af ekstrem høj vandstand, efter at havvandet mellem d. 4. – 5. januar trak sig tilbage fra Østersøen efter storm. Det giver mulighed for erstatning til de skaderamte.

Læs mere
04. januar 2017 DMI varsler stormflod

Der er ifølge DMI risiko for stormflod i dele af Danmark. Når vandet trækker sig tilbage, er der risiko for, at områder kan blive ramt som følge af skvulp.

Læs mere
1 2 3
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s
Nyhedsbrev