Poul Beck Hansen - Bygningstaksator

Email: pbh@vejlebrand.dk
Direkte tlf.: 21263490
I forbindelse med mit arbejde som bygningstaksator hos Forsikringsselskabet Vejle Brand har jeg det privilegium, at jeg er med til at rådgive vores kunder. Det giver utrolig stor værdi for at være med til at gøre en forskel i et selskab, som jeg er stolt over at kalde DIT - MIT - VORES. Vejle Brand er nemlig et kundeejet forsikringsselskab.

Privat bor jeg lidt uden for Kolding med min familie, midt i den skønne natur, som omgiver Vester Nebel. Her vil du kunne møde mig på en gå tur med hunden, en løbetur eller en tur på mountainbike. Når familien skal slappe ekstra af og komme helt ned i gear, tager vi ofte til Fanø, som for os er noget ganske særligt.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s