Bo Tind Harre - Skadechef - Advokat (H)

Email: skade@vejlebrand.dk
Direkte tlf.: 76409002
Vejle Brand er et veldrevet selskab, hvor det er rart at være kunde og rart at være ansat. Det brænder jeg for at være en del af og for at sikre, at kunderne også kan mærke det. Det er her i skadeafdelingen, at et forsikringsselskab for alvor træder i karakter, for det er her, kunderne for alvor har brug for os. Derfor skal de mødes med tillid og forståelse.

Jeg bor i Fredericia og nyder både byens historie og faciliteter med voldanlæg, skov og strand. Mine børn og barnebarn fylder en stor del af min fritid, men ikke det hele. Haven fylder også lidt, men ikke mere, end at det er blevet til flere maratonløb, utallige halve og adskillige skiture.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s