Jesper Dam Christensen - Kundeansvarlig

Email: jdc@vejlebrand.dk
Direkte tlf.: 76409004
Jeg brænder for den gode rådgivning, fordi jeg tror på, den gør en forskel. Det kan jeg mærke, når jeg taler med vores kunder, og dem, der er på vej til at blive det. Og det er en god fornemmelse, når nye kunder siger ”ja tak” til at blive medejer af Vejle Brand. For vi er jo et kundeejet selskab. Og så er det rart, at vi selv tager telefonen, når kunderne ringer. Vi er faktisk ”tættere på, lettere at nå.”

Jeg bor i Seest ved Kolding sammen med min kone. Det er dejlig centralt, og her er frem for alt en skøn natur, ikke mindst i Kolding Ådal, hvor du måske har mødt mig på mountainbike eller på tur med hunden. Det er også naturen, der trækker os til familiens andet hjem i Hejlsminde.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s