Gitte Juhl - Online Manager

Email: gju@vejlebrand.dk
Direkte tlf.: 28880651
Jeg brænder for det, jeg laver.
En passioneret ildsjæl er nok meget sigende om min tilgang til de forskellige muligheder på de digitale platforme. Jeg er stolt over at være en del af en virksomhed, som tør at udvikle sig og som sætter fællesskabet i fokus.

Det skal være sjovt og inspirerende at tage på arbejde - og det er det hos Vejle Brand. Ligesom der er smil og varme mod vores kunder, så er der det i dén grad også blandt kollegerne.

Hos Vejle Brand har jeg mulighed for at finde den skæve vinkel og kombinere den med den smarte løsning, så det samlet bliver til den bedste brugeroplevelse i vores online univers hvad enten det er på vores website, sociale medier eller via markedsføringen på de digitale platforme.

Jeg er opvokset i Kolding, og her bor jeg stadig - sammen med min datter Erika. Det er dejligt centralt, og byen er så alsidig, at den giver rig mulighed for nyde byens puls, men også at finde ro i den omkringliggende natur med familiære aktiviteter. Dette passer perfekt til os. Nærvær og engagement er afgørende for mig - både på arbejde og privat.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s