Tommi Mai - , Assurandør: Fredericia, Jordrup, Almind, Viuf.

Email: tma@vejlebrand.dk
Direkte tlf.: 26394027
Jeg brænder for at give gode kundeoplevelser, hvor vi sammen tager udgangspunkt i kunden og skræddesyer en forsikringsløsning tilpasset kundens behov. Det er kunderne som skal drive mit værk i mit arbejde da den personlige kontakt giver stor værdi for mig og jeg er sikker på med god og ærlig kunderådgivning er dette vejen frem til et godt sammenarbejde.

Jeg bor i Kolding med min kone i den vestlige del af byen, hvor jeg bruger rigtig meget tid med familien. Når jeg har og får tid forsøger jeg at udnytte mulighederne så meget som muligt, for at tage i træningscenter og dyrke lidt motion for at holde gang i mig selv. Ud over at have fokus på arbejde, er jeg en livsnyder som har passioner om at rejse rundt til forskellige lande og opleve en masse forskellige kulturer.

Som assurandør i Vejle Brand sælger jeg forsikringer og rådgiver kunderne i følgende områder: Fredericia, Jordrup, Almind, Viuf.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s