Niels Vejrup - , Exam. assurandør: Vejen, Rødding, Føvling, Lintrup, Lunderskov, Vamdrup, Bække, Brørup.

Email: niv@vejlebrand.dk
Direkte tlf.: 93634148
Jeg har over 25 års erfaring som assurandør i forsikringsbranchen. Jeg har arbejdet både med privat, landbrug, erhverv samt liv- og pensionsforsikringer. Min brede erfaring, som jeg har oparbejdet gennem tiden, gør, at jeg kan give den bedste rådgivning til kunderne, når jeg møder dem hjemme ved deres køkkebord - og så giver Vejle Brand dem den bedste dækning.

Privat bor jeg i Brørup sammen med min kone og vores 2 drenge. I min fritid er jeg holdleder i Brørup Badmintonklub. Derudover indgår jeg i repræsentantskabet for SE (Syd energi) og derudover er jeg også formand for Natteravnene i Brørup. Når der er lidt tid i overskud, så nyder jeg en tur på jagt.

Jeg dækker følgende områder: Vejen, Rødding, Føvling, Lintrup, Lunderskov, Vamdrup, Bække, Brørup.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s
Nyhedsbrev