Michael Amstrup - , Exam. assurandør: Horsens, Hundslund, Odder, Østbirk, Hovedgård, Gedved, Skanderborg, Brædstrup.

Email: mic@vejlebrand.dk
Direkte tlf.: 24971489
Som assurandør nyder jeg at have kontakt med kunderne – både når det gælder rådgivning og salg. Det er en fornøjelse at arbejde i et selskab, der i den grad har fokus på kunderne, og hvor der internt aldrig er langt fra chefen og ned på gulvet.

Jeg bor i Hedensted, som ligger dejlig centralt og er i en rivende udvikling. Selv er jeg aktiv med både løb og cykling, og så har jeg tre meget aktive børn. Den ældste er en dygtig amerikansk fodboldspiller, den mellemste en habil rytter og den yngste en talentfuld fodboldspiller.

Som assurandør i Vejle Brand sælger jeg forsikringer og rådgiver kunderne i følgende områder: Horsens, Hundslund, Odder, Østbirk, Hovedgård, Gedved, Skanderborg, Brædstrup.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s
Nyhedsbrev