Henrik Stenberg - , Exam. assurandør: Vejle, Vejle Øst, Børkop, Jelling, Bredsten, Gadbjerg, Randbøl, Vandel og Brande.

Email: hst@vejlebrand.dk
Direkte tlf.: 25980900
For mig er tillid, troværdighed og personlig rådgivning mit primære fokus sammen med dig.

Det er vigtigt i mit arbejde som din lokale assurandør, at vi mødes og gennemgår dit forsikringsbehov. Vi holder mødet hjemme ved dig i dine trygge omgivelser.

Det er vigtigt, at alle mine kunder gennem dialog og kompetent rådgivning kender alle Vejle Brands produkter, så vælger vi den løsning, der passer lige nøjagtigt til dit behov.

Forsikring handler om tillid, tryghed og som din lokale assurandør, sørger jeg for, at du er i trygge hænder, når du er kunde hos mig i Vejle Brand.

Jeg er gift med Helle. Vi har 3 børn og bor i Jelling. I min fritid nyder jeg naturen, som vi har lige i baghaven. Det kan f.eks. være på MTB eller en gåtur med vores hunde.

Som assurandør i Vejle Brand sælger jeg forsikringer og rådgiver kunderne i følgende områder: Vejle, Vejle Øst, Børkop, Jelling, Bredsten, Gadbjerg, Randbøl, Vandel og Brande.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s