Henrik Søndergaard - , Assurandør: Vejle, Vejle Øst, Børkop, Jelling, Bredsten, Gadbjerg, Randbøl, Vandel og Brande.

Email: hs@vejlebrand.dk
Direkte tlf.: 20881282
Jeg brænder for at sikre Vejle Brands kunder bedst muligt og for at finde den rigtige løsning sammen med dem. Og så er det vigtigt for mig at være en del af et selskab, der hele tiden er i udvikling.

Jeg bor i Ådal sammen med 2 af mine 4 børn. Jeg flyttede hertil i 2004 pga. nye jobmuligheder, og fordi det ligger dejlig centralt i forhold til både Vejle og Horsens. Og så er her en dejlig natur, hvilket er godt, når man, som jeg, er vild med at løbe. Det er blevet til adskillige halvmaratons. Når jeg ikke løber, bruger jeg tid på foreningsarbejde, familie og venner.

Som assurandør i Vejle Brand sælger jeg forsikringer og rådgiver kunderne i følgende områder: Vejle, Vejle Øst, Børkop, Jelling, Bredsten, Gadbjerg, Randbøl, Vandel og Brande.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s