Elgo Bo Madsen - , Assurandør: Horsens, Hundslund, Odder, Østbirk, Hovedgård, Gedved, Skanderborg, Brædstrup.

Email: ebm@vejlebrand.dk
Direkte tlf.: 20881281
Jeg brænder for at skabe gode relationer mellem kunderne og Vejle Brand. Vejle Brand er et selskab med en lang historie, og som har tradition for at arbejde langsigtet – også når det gælder relationer. Derfor er det dejligt, når nye kunder ringer og beder om et møde, fordi de har hørt godt om os.

Jeg bor i Horsens. Her er jeg tæt på både mine børn og børnebørn, og så har byen mange gode tilbud inden for både sport og kultur. Jeg har tidligere været meget aktiv med fiskestang og golfkøller, og er nu blevet meget glad for at cykle.

Som assurandør i Vejle Brand sælger jeg forsikringer og rådgiver kunderne i følgende områder: Horsens, Hundslund, Odder, Østbirk, Hovedgård, Gedved, Skanderborg, Brædstrup.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s