Kent Forsum Sørensen - Salgsleder

Email: kfs@vejlebrand.dk
Direkte tlf.: 93634147
Jeg syntes, det er utrolig spændende at være en del af Vejle Brand – en virksomhed, som har eksisteret i rundt regnet 175 år, en virksomhed med en helt særlig kultur og sjæl – og det, at vi er kundejet gør det til noget helt særligt at gå på arbejde og yde en indsats.

Vejle Brand er inde i en rivende udvikling, som jeg er stolt over at være en del af. Jeg brænder for salg med fokus på den gode kundeoplevelse, og så elsker jeg at arbejde med udviklingen af såvel forretningen samt mine mange dygtige kolleger.

Jeg bor i Lindved en lille landsby lidt udenfor Vejle. En by i konstant udvikling, med en god skole og et blomstrende foreningsliv. Hele familien elsker at sejle, så i sommerhalvåret foregår det meste af fritiden om bord på vores sejlbåd, som ligger i Juelsminde. I vinterhalvåret bliver det som regel til en tur på ski samt lidt træning i det lokale motionscenter.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s
Nyhedsbrev