I Vejle Brand elsker vi ”noget for noget”!

Vi er Dit, Mit, Vores forsikringsselskab, og vi vil det lokale. Vi dækker ikke hele landet, men vi dækker dig, som har hjemme i Trekantområdet – og lidt til. Som virksomhed her i lokalområdet gør vi også en dyd ud af at samarbejde med resten af det lokale forretningsliv og samtidig tænke på vores kunder, som tænker på os. Det kalder vi ”noget for noget”.

Som en kundeejet virksomhed lever vi af- og for vores kunder. Det er dig som kunde, der er med til at tegne Vejle Brand, og derfor går vi også meget op i at forsikre de ”rigtige” kunder. Og hvem er bedre til at finde de rigtige kunder, end kunderne selv.

Når du som kunde i Vejle Brand møder mennesker i dit netværk, som du kunne se dig selv være forsikret sammen med, så henvis dem til os. Så giver vi dem et kald, og resulterer opkaldet i, at dit netværk booker et møde med os, så kvitterer vi med et gavekort på 350,- til én af de lokale handelsforeninger eller storcentre i vores område.

På den måde sikrer vi, at de nye kunder, vi får ind i selskabet, deler vores værdier. Du som kunde får mulighed for at forsøde tilværelsen med et gavekort, og samtidig sikrer vi, at pengene går til det lokale forretningsliv, som er så vigtigt for området her. Det område som vi alle bor i og holder så meget af. Dét mener vi hos Vejle Brand er en win/win for alle parter.

Der er ingen begrænsninger på, hvor mange potentielle kunder du må henvise til os. Hvis henvisningen resulterer i et møde, udsteder vi et gavekort. Om det er 1, 2 eller mange, er ikke afgørende. Det afgørende er, at vi hjælper hinanden. Og hvad enten dit netværk er stort eller småt, så kan du altid regne med, at i Vejle Brand får man ”noget for noget”.

Udfyld formularen nedenfor, klik "Send" og så er din henvisning sendt afsted. Easy peasy!

Du taster din henvisning her

 

*Du skal være eksisterende kunde hos Vejle Brand for at kunne henvise og modtage gavekort herfor. Kampagnen gælder kun ved henvisning af huskunder. Henvisninger er kun gældende, hvis de er indtastet i formularen nedenfor, og hvis den henviste IKKE er kunde hos Vejle Brand på tidspunktet for indtastning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s