Imødekommende skadebehandler til ambitiøst forsikringsselskab med kunden i centrum

Vejle Brand forsikring søger en åben, lyttende og imødekommende all-round skadebehandler til vores kundeserviceteam.

 

Vejle Brand forsikring vokser hele tiden, og vi forfølger en ambitiøs vækststrategi, som betyder, at vi søger en dygtig skadebehandler til vores kundeserviceteam.

 

Som skadebehandler får du en central rolle i at sikre, at vores kunder altid får en fair behandling. Derfor er du god til at være åben, lyttende og imødekommende. Du trives med at behandle kunderne respektfuldt og i øjenhøjde, og du er i det hele taget god til at kommunikere med mennesker på en positiv og konstruktiv måde.

 

Du kommer til at have med alle typer af skadebehandling at gøre, og samtidig kommer du til at indgå i den daglige kundeservice. Vi er en mellemstor forsikringsvirksomhed, og derfor kan du forvente at få berøring med mange forskellige opgaver og have en masse bolde i luften på samme tid.

 

Du bliver en del af et stærkt og velfungerende kundeserviceteam, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Vores omgangsform er personlig, afslappet og uformel. Fælles for os alle er, at vi godt kan lide hinandens selskab, vi er gode til at samarbejde, og vi er dygtige til at nå vores mål.

 

Som person skal du:

  • Have en forsikringsuddannelse
  • Have god erfaring med skadebehandling
  • Være ambitiøs og gå efter dine mål
  • Have en positiv og konstruktiv tilgang til hverdagen
  • Møde mennesker i øjenhøjde og kunne tale med alle
  • Være detaljeorienteret, have styr på dine ting og altid være klar til at hjælpe kunderne videre

Vi tilbyder:

  • En virksomhed i kraftig vækst
  • En spændende og aktiv hverdag på jobbet
  • Et frit arbejdsmiljø under ansvar med mulighed for hjemmearbejde
  • Gode ansættelsesforhold og en løn, der modsvarer dine kvalifikationer

Vil du vide mere om stillingen som skadebehandler hos Vejle Brand,
kan du kontakte skadechef Bo Tind Harre på tlf.: 51 81 63 26 eller kundeservicechef Jesper Dam Christensen på tlf.: 24 97 14 88

 

Send gerne din ansøgning til bth@vejlebrand.dk hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet vores nye kollega. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om Vejle Brand Forsikring

Vi er ejet af vores kunder, og det har vi været i mere end 180 år. Vi har nemlig aldrig troet på, at det er meningen, at nogen skal tjene penge på forsikringer. Hos os er kunden og fair behandling i centrum for alt, hvad vi laver.

 

Vejle Brand støtter en lang række foreninger, klubber og lokale aktiviteter. På den måde kan vi være med til at give noget tilbage til vores kunder udover gode forsikringer til stærke priser.

www.vejlebrand.dk