Bliv finanselev i et personligt og fremadstormende forsikringsselskab

 

Vil du kickstarte din karriere som finanselev i en ambitiøs forsikringsvirksomhed i Vejle?

 

Vejle Brand forsikring er et lokalt forsikringsselskab, som oplever en markant vækst, fordi vores strategi med kunden i centrum har stor medvind. Det betød blandt andet, at vi i 2021 blev kåret som Årets Finansvirksomhed” i kategorien ”Vækst for forsikringsselskaber”.

 

Vi søger en forsikringselev, som brænder for en spændende karriere i vores mellemstore virksomhed inden for forsikringsbranchen, hvor der er mange muligheder for videreudvikling af en spirende karriere.

 

Elevuddannelsen er en 2-årig uddannelse, hvor du opnår en grundlæggende viden om den finansielle verden og de forskellige forsikringsområder.

Vores ny elev skal have mod på og lyst til at bidrage med gode input. Specielt i forhold til de yngre målgrupper, som vi kommer til at stille endnu mere skarpt på i fremtiden.

 

Hvem er du?
Vi forventer ikke, at du kommer som en verdensmester i forsikringer, men vi forventer, at du er god til at lytte, og god til at suge ny viden til dig. Samtidig har du en god portion selvtillid og er ikke bange for at bidrage med dine egne tanker og inputs.

 

Du kommer til at indgå i forskellige teams, så du skal være god til at samarbejde. Helt grundlæggende har du et hjælpende og positivt sind samtidig med, at du også er ambitiøs, omhyggelig og stræber efter at blive dygtig til det, du arbejder med.

 

Du oser også af overskud, energi og et godt drive, og så har du en evne til at begå dig overfor mange forskellige mennesker på en positiv og konstruktiv måde.

Du har - eller bliver færdig til sommer - med en EUX, gymnasial uddannelse, HHX eller lign.

 

Hvad tilbyder vi?
Vi tilbyder en uddannelse som finanselev med udgangspunkt i vores kundeserviceafdeling. Sideløbende med din dagligdag vil du følge forsikringsuddannelsen på Forsikringsakademiet med elever fra hele branchen.

 

Din dagligdag vil bestå af mange alsidige opgaver, hvor ingen dage er ens. Blandt andet af tilbud på forsikringer, almindelig service eller håndtering af forsikringsskader samt deltagelse i projektopgaver.

 

Du får 39 engagerede, dygtige og hjælpsomme kolleger, der arbejder i et uformelt fælleskab med højt til loftet. Vi brænder alle sammen for, at kunderne oplever en nær og høj personlig service.

 

Endelig får du en attraktiv elevløn på kr. 19.500 om måneden plus pensionsordning efter 3 mdrs. ansættelse. Jobbet er med ansættelse pr 31.7.2023.

 

Send din ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser til Jesper Dam Christensen på jdc@vejlebrand.dk så hurtigt som mulig, dog senest 30. april 2023. 

 

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Kundeservicechef Jesper Dam Christensen telefon 24 97 14 88.

 

Om Vejle Brand Forsikring

I 2021 kårede FinansWatch Vejle Brand g/s som årets finansvirksomhed i kategorien ”Vækst for Forsikringsselskaber”. Vi er ejet af vores kunder, og det har vi været i mere end 180 år. Vi har nemlig aldrig troet på, at det er meningen, at nogen skal tjene penge på forsikringer.

 

Vejle Brand støtter en lang række foreninger, klubber og lokale aktiviteter. På den måde kan vi være med til at give noget tilbage til vores kunder udover gode forsikringer til stærke priser.