Ulykkeforsikring - når det handler om dig.

De fleste af dine forsikringer handler om ting, der som regel er relativt nemme at sætte en pris på, og som er til at erstatte. Din ulykkesforsikring er en anden snak. Den dækker nemlig dig eller din familie, hvis I kommer alvorligt til skade som følge af en ulykke, eller – i værste fald – hvis en af jer dør som følge af en ulykke. Ulykkesforsikringen er ikke lovpligtig som for eksempel en ansvarsforsikring på din bil. Alligevel er den måske den vigtigste forsikring, du skal forholde dig til.

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores forsikringer. Faktisk vil vi under alle omstændigheder gerne tale med dig, inden du tegner forsikringer hos os. Vi vil gerne sikre, at du får lige præcis de forsikringer, du har brug for, til den helt rigtige pris, og det gælder ikke mindst, når vi taler om ulykkesforsikring. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt Vejle Brand her >>

En ulykkesforsikring giver dækning af følgende

  • Invaliditet (ved méngrad på 5 % eller 10 % og derover)
  • Tandskade
  • Behandlingsudgifter
  • Ødelagte beklædningsgenstande

Du kan desuden tegne følgende tilvalgsdækninger:

  • Død
  • Farlig sport
  • Fører af motorcykel/knallert 45

Dobbelterstatning
Der udbetales dobbelterstatning, når et ulykkestilfælde, der er dækket af forsikringen, medfører en méngrad på 30 % eller derover. Retten til dobbelterstatning bortfalder dog fra det fyldte 65. år.

Hvis du er over 60 år, får du 10 % rabat på din ulykkeforsikring hos Forsikringsselskabet Vejle Brand. Forsikringen kan ikke nytegnes for personer over 65 år, men hvis du har en lignende forsikring ved andet selskab, kan denne overføres til Vejle Brand.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s