Campingvogns- og trailerforsikring

Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan forsikre din campingvogn og trailer hos dit lokale forsikringsselskab Vejle Brand. Finder du ikke svar her, er du altid velkommen til at kontakte os enten via vores online kontaktformular eller via telefonen på nr. 75 82 62 88

Campingvogne

Vejle Brands campingvognsforsikring er en kombineret forsikring. Den dækker de skader, der kan opstå på din campingvogn og dine ting i campingvognen. Vi beregner en pris på din campingvognforsikring, som passer til dig.

Forsikringen dækker:

  • skade på din campingvogn i forbindelse med uheld eller hærværk
  • tyveri
  • brand
  • retshjælp

Ved ansvarsskade dækker bilens ansvarsforsikring.

Særligt for campingsæsonen
I campingsæsonen, som fremgår af betingelserne, dækker vi desuden:

  • storm og haglskader på forteltet.
  • tyveri fra campingvogn og fortelt med op til 19.399 kr.

Trailer/teltvogne
Trailerforsikringen er en kaskoforsikring, der dækker ved færdselsskader, brand, tyveri og hærværk. Ved ansvarsskader dækker bilens ansvarsforsikring.

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores forsikringer. Faktisk vil vi under alle omstændigheder gerne tale med dig, inden du tegner forsikringer hos os. Så er både du og vi nemlig sikre på, at du får lige præcis de forsikringer, du har brug for, til den helt rigtige pris. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan forbedre din forsikring med autohjælp til din campingvogn. Autohjælp dækker også, når du er på ferie i udlandet.

 

Kontakt Vejle Brand her >>

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s